Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Sastav Čežnja za daljinama

U čovjeku postoji crv koji mu ne da mira, koji mu ne da da stane. Da ne postoji taj crv ni čežnja za daljinama ne bi postojala. Daljine same simbolisu nešta bolje, drugačije, nepoznato i slobodu. Od davnina je postojala želja za letom i da čovjek bude slobodan kao ptica. Iz potrebe, a još više iz radoznalosti nastali su Dedal i Ikar, Kristofer Kolumbo, Magelan, Eriksen, Gagarin i ostali predvodnici ljudskog roda koji su čeznuli da odu dalje, više od ostalih. Postojala su pitanja koja su morala dobiti odgovor "Šta je iza okeana, mora?", "Kako letiti i stići daleko?","Kako brže putovati?".. Prvi let aviona je bio dug 30 metara, ali čovjek je želio više, na kraj svijeta i kad je došao do kraja svijeta, krenuo je dalje na Mjesec, poslije Mjeseca čežnja ne jenjava, niti će dok je ljudi.
"Šta imam ići iđe iz mog sela", reče đed i povuče dim, "Šta ja da radim u Beogradu? Neću niđe da idem. Ođe je moja šuma, ođe je moja zemlja, ođe je moja kuća, ođe je moja Rosa, ođe je moje srce".
Pomislih Kolumbo nije imao Rosu ili je zbog čežnje za daljinom zaboravio šta ima u blizini.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti