Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Kad su cvetale tikve prepričano

U izboru portala Milla knjiga Kad su cvetale tikve je ubrojana među 100 najboljih knjiga.
Radnja se dešava u vojvođanskom selu nedaleko od Mađarske granice sredinom devetnaestoga vijeka. Mladić po imenu Jagoš se zakleo "Ovoga mi krsta + Srbin neće robom biti" i odlučio je da to ispoštuje i da se bori protiv stranih zulumćara, ali ne na način kako su se drugi borili, ne kukom i motikom, već pameću koja bi trebala biti najjače naše oružje. On za ono doba bijaše veoma napredan što bi se reklo i naočit. Uze sebi kod najboljih mađarskih krajača najbolje odjelo i krenu da ostvaruje svoj plan. Upozna najstariju ćerku mađarskog vicekonzula i lako je osvoji svojim šarmom. Od nje iznudi 3 kovčega dukata i vojnu pomoć u barutu i ljudstvu. Ubrzo u te krajeve dođe tifus koji na njegovu pregolemu žalost odnese njegovu ljubu. Najbolje bi bilo pročitati Kad su cvetale tikve jer ovako prepričano se ne može opisati bol koju je Jakša osjećao u tim trenucima. Prođe i to, a zakletva ostade, moralo se dalje krenuti, dalje opet do krojača po najbolje odjelo i na balove gdje bi upoznao imućne i važne žene koje bi mogao iskorištavati zarad dobrobiti cijelog naroda.
Poruka romana Kad su cvjetale tikve je "Nije riječ svilena marama" i "Odjelo ne čini čovjeka".

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti