Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Prepricana bajka Maslacak

Bajka Maslačak je jedna od bajki iz lektire Belutak.

Nekada davno živio je siromašni čovjek koji je imao dvanaestoro djece koju je volio najviše na svijetu. Međutim vremena su se promijenila i on ih više nije mogao izdržavat o prodaje ribe pošto je u jezeru u kome je on lovio ribu došlo do izliva nafte i pomora ribe. On kad je vidio šta se dešava je bio skrhan i razočaran. Poče na glas da jauče "Jao majko, Kuku mene, ostaše mi žena i djeca gladna". Kako to reče ugleda maslačak i krenu da ga ubere. "Šta to radiš?" upita ga maslačak. Čovjek ga pogleda i prekrsti se i lijevom i desno i pomisli kakav je to maslačak koji priča. Odjednom mu pade na pamet genijalna ideja. Iskopa zemlju oko maslačka i maslačak i lijepo stavi u kantu. Usput se ispričao sa maslačkom koji je bio više nego zahvalan sagovornik. Pričali su o politici, životu, ženama, o svemu, praktično. Dođe kući, a gladna đeca skočiše da vide ribu koju će večerat. On ih otjera vičući "Mrš, mrš". Djeca se postidješe i odoše gore u svoje sobe na fejs. Staviše status gladni smo i tužnić i svako svakom lajkova. Otac za to vrijeme sjede za svoj laptop jer u današnje vrijeme laptop je neophodan, a ako nemaš fakultet onda si niko i ništa, a i sa fakultetom je teško. Dakle sjede on za laptop i stavi na ibej na prodaju maslačak koji govori i početnu cijenu 2 miliona, proda ga lako arapima za 18 miliona amerikanskih dolara. Podiže novce, ostavi djeci i ženi dugove i ode na Kubu.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti