Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Pismeni sastav šta bih izmislio (8 razred)

Sastav šta bi izmislio
Glad i samoća, misli same hranu pred oči donose. San ne dolazi na oči. Mašta jedina funkcioniše, ona izmišlja scene, ona donosi nedelju, kuću i bogatu trpezu sa mojom porodicom za njom.. Vama suzi već oko i drhturi brada jel tako profesorice.

Jesam li imao lego kocke u djetinjstvu da se igram s njima? Jesam. Mogu ja srat da je bila bijeda, da se kreativnost razvija, da nije bilo nikog da razvije tu kreativnost kod mene, da su nedostajala sredstva i svašta mogu srat. Da apsolviramo, imao sam lego kocke, potrebne vitamine i minerale, pažnju roditelja, malo mozga, dakle sve predispozicije da izmislim nešta veliko, značajno, ali najbitnije nešta humano jer se vi učenjaci ložite na to i one dječije naivne fore izmislio bi džinovsko prase da naranim gladnu afriku ili barem onaj nemuslimanski dio afrike i komšiju Draga što je vazda gladan, jebo mu ja mater. Vama bi to bilo divno i ja bi poslije pred nekim ženama na nekom takmičenju morao čitat sastav, vi bi bili uzbudjeni i plakali bi, ja bih razmišljao o sramoti u koju me dovodite.
Sigurno vam se (priznajte učiteljice) desilo da iserete nešta o čemu se možete faliti danima, nešta jednodjelno, neku ogromnu smrdljivu amfibiju koja je i u vodi i iznad vode. U tom trenutku se javlja potreba za SJEKAČEM GOVNETA da opet ne bi poplavio ve ce. To bi izmislio i prodavao preko telešopa.

1 коментар:

Анониман је рекао...

hahahahaha XD

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti