Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Pismeni sastav šala kojoj smo se svi smijali

Pismeni sastav Sala kojoj smo se svi smijali (za 8 razred)
Veče nije mirisala ni na rakove ni na školjke. Pivo se osjetilo u vazduhu. Stomak me mučio, dojnji stomak me mučio. Tetka iz Crvenke je uvijek imala žestoku najavu. Marko, nasuprot tetke, ušao je u moj život tiho. Rekao je ja sam marko, stidljivo kao djevojčica. Nešta me puklo. Tek sam poslije saznala da ima motor, opet me puklo. Naizad me pogledao. Naizad. Glupa riječ. Ne moram vam pričati profesorice da ima zube ko dva reda bisera, six pack i da pije rujno vino.
Zasvirao je gitaru. Mi smo pjevali. Odjednom na sred pjesme kaja plavog orkestra pukla mu je žica. Ja sam mu rekla mora da si mnogo jak kad si pokidao žicu. On je meni rekao nije to do jačine. Ja sam njemu rekla a do čega je. On je meni rekao da sam dosadna. Ja sam njemu rekla tata ti je dosadan. Bila je to šala kojoj smo se svi slatko smijali pogotova napušeni davor zornija, boris tadić i bojana jelić.

1 коментар:

Анониман је рекао...

treba mi hitno sastav preprican kada ustane kuka u motika

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti