Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Pismeni sastav Isječak iz moga dnevnika

Isječak iz moga dnevnika
06.10. Budim se. Šta ću drugo uradit no se probudit, nisam snježana pa da mi trebaju muške usne su brkovi da se probudim. Kad se samo sjetim kako me je onomad komšija probudio. Ne želim ni da mislim o tome dragi dnevniče.
Ko kaže da ne valja kafa na prazan stomak jebo mu ti mater dragi dnevniče
Do trećeg časa ništa zanimljivo osim što su se Slađi vidjele tange. Odro bih je, dragi dnevniče.
Iz matematike me prozvala. Pravio sam se da je ne čujem. Insistirala je. I ja sam. Nije me pitala. Dala mi je keca. Žaliću se direktoru u krajnjem slučaju i ministarstvu.
Paola rej snimila novi film. Pogledao sam par klipova, odro bih je dragi dnevniče.
Dopisivao sam se preko fb sa milicom. Poslije smo se čuli preko skajpa, skinula je brus. Najs, dragi dnevniče.
Planiram sutra dragi dnevniče da joj pokažem snimak na velikom odmoru i da joj kažem ako mi ne da da ću joj starom poslat snimak. Odo drkat pa spavat.
Odraću je ubrzo dragi dnevniče.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti