Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Pismeni rad za 6. razred Kada sam usamljen razmišljam o budućnosti

Često se izolujem u svoju sobu zapalim cigaru i tako usamljen razmišljam. Razmišljam o svemu, a ponajviše o budućnosti. Nekada je taj klub se zvao fk budućnost titograd, a rada se zove fk budućnost podgorica. Nekada je taj tim proizvodio zvijezde svjetskog fudbala kao što su dejan savićević ili predrag mijatović. Danas klub fk budućnost tavori i ne predstoji mu svijetla budućnost. U lošoj ligi kao što je crnogorska budućnost više nema primat. To je sve do ulaganja u fudbal kao i držanje nestručnih kadrova koji loše vode tim. Talenata ima da se razumijemo, ali oni odlaze rano još nedozreli za evropski fudbal. Politikom razvijanja stručnog kadra, zadržavanjem talentovanih igrača i pametnog ulaganja jedino možemo naprijd. Praktično govoreći budućnost je dotakla dno. Nama trebaju sposobni ljudi koji će podići klub iz pepela i dati mu sjaj kakav naš klub zaslužuje. Neophodna su i ulaganja u infrastrukturu. Neophodno je donijeti odluku o privatizaciji i time omogućiti dotok arapskog novca u crnogorski fudbal. Tako ja kad sam usamljen satima razmišljam o budućnosti koja je tu iza ugla.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti