Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Lektira Mrav i aždaja

U lektiru Mrav i aždaja je smještena duhovita priča o čudesnom prijateljstv među bićima koja iako naočigled nemaju ništa zajedničko ipak kada se pogleda oni u biti i nisu toliko različiti. Duboko u sebi i mrav i aždaja imaju svoje probleme koje rješiti mogu oslanjajući se samo jedno na drugo, jer na kraju krajeva oni su ti koji su nosioci radnje i samim tim jedni od glavnih, ako ne i glavni likovi u knjizi. Tek ponekad se može naslutiti da mrav želi nešta više od aždaje međutim mrav je bio konzervativan previše da bi i pomišljao da to nekad ostvari. Spletom raznoraznih čudesnih okolnosti koje su se desile tog novembarskog jutra prijateljstvo je moglo da postane nešta više od toga, zahvaljujići velikoj slučajnosti. Mrav je leškari na zemlji, pušio mak i razmišljao o bitku mravljeg bitisanja na ovom svijetu. Aždaja ko aždaja, nespretna saplete se na koru banane koju je bacilo neodgovorno dijete. Kako pade, pade u krilo mravu. Njemu ispade cigar. Malo se izdera na nju, reče: "Pazi malo jebem mu mater. Što si smotana". Ipak on osjeti da ga prolaze trnci i kaka je on raspoložen za opa i cupa. Ipak on se iskontrolisa jer šta bi rekle komšije.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti