Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Bakinja kuhinja

-Sine deder uzmi onaj mlin i samelji nam kafe da ima baka za sutra-
-Jebem mu kavu baba, što ne kupiš mljevenu? Ko još kupuje kavu u zrnu?
-E moj sine, lako je sad vama mladima. Vi sve imate na gotovo. U moje vrijeme..
-Prije 200 godina hahaha
-nije bilo mljevene kafe. De ubaci u šporet 2 oblutka i uključi napu, stavi nam neku muziku da zapjevamo dok se kuva sarma.
Sarma se kuva u bakinoj kuhinji, a baka pleše. Napa kupi dim u kuhinji je veselo. Djed ulazi u kuhinju koja je i njegova i ne samo bakina. Jer zajedno su se kućili i po vijeka živjeli. Kad je đed ušao u kuhinju osjetila se ta napetost u vazduhu.
-Šta se glupirate?-oštrim tonom reče đed i pogleda u ikonu, prekrsti se i uze košulju za ples.
-Ovako se pleše-reče i priguši svjetlo u kuhinji i pojača muziku.
Krenu lagano, osjeti ritam i u njemu proradi latinoamerička krv. Ja mljeh sve revnosnije. Miris sarme se širio bakinom i đedovom kuhinjom. Baka se uključi i poče se uvijat oko đeda, ja se osjetih ko višak , ali mljeh i davah ritam aplaudirajući. Žiri nije imao dvojbe. Ovaj ples je ono što su čekali godinama, što oslikava emociju i životni bitak. Srećan zbog njih, ali pomalo iscrpljen od mljevenja, ispalih koji metak iz puške tek da se zna da sam i ja muško. Sarma je gotova. Bakina kuhinja je odisala sa duševnim mirom i ja sam morao još koji put zapucat jer sam stvarno bio srećan.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti