Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Potiskivanje traume (pisanje u drugom licu)

Već je pola dva. Da ti je kukavcu šta prešegat, a ona te gleda, skida pogledom, ona je gabor. Ti gledaš onu brocoškinju, dekoncetriše te kapljica znoja koja klizi niz tijelo i onaj gabor. Hijene šalju belis, pipaš novčanik malo očešeš kitu kao slučano, malo, tek da osjeti dodir. Ona pleše, sise prave ritmične pokrete. Miriše na čokoladu znaš a ti na bjednog alkosa a među nogama na smrt. Šta da joj kažem? Budi iskren. Što si pička? Ipak si ti naočit i bio si najljepši u 6 razredu. Zastaneš, razmisliš, pa još malo, kreneš pa se vratiš ko lesi pa kreneš i priđeš gurbetu
šta me gledaš?
Ko te gleda hihihi
(ako je šta vrijedno mržnje to su gurbeti koji se prave pametni)
ajde ne glumataj idemo van
hihi ajmo, ovdje je ionako zagušljivo (prokleti američki uticaj)
Diže ti se želudac ali ne od alkohola. Prije polaska eksiraš brlje za sve para što ti je ostalo, pokažeš konobaru glavom na nju i uzmeš još koju na crtu. Zdravlje: nije hrđavo.
Ljubav i finansije: Nemate para za kondome, ona je mislila da to vi morate kupit, a vi ste potrošili na brlju da bi mogli jebati a da ne plačete. Poslije moždane anestezije i bacanja savjesti u komu ostala unutrašnja motorika ostaje netaknuta i što je mislilo izać to će i izać, ali bez vašeg znanja. Sreća pa ste je nagovorili na anal.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti