Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Nedostatak povjerenja

Veliko izvinjenje čitaocima bloga na predhodnom postu "Izgubljeno povjerenje", blog je napala ženska grupa hakera poznatija kao "FEMINISKINJE NEZAVISNOG KOSOVA" i podvalila članak u naše ime. Pitanje i ozbiljan odgovor slijede.

Pitanje: Pozdrav za psihologe i pitanje za vas, ja sam odavno izgubila povjerenje u muškarce. Kako da počnem opet im vjerovati? Suzy

Odgovor:
Pozdrav.
Temelj zdrave veze mora biti povjerenje - Bazar 1993. novembar. Citat neka ostane kao polazna osnova i za naš odgovor. Ti imaš barijeru koju moraš srušiti da bi imala zdravu vezu. Pitanje je da li ti uopšte želiš zdravu vezu pošto je masu perverznjaka vani i slobodno hodaju gradom, otkud mi da znamo da to nisi baš ti. Iz tvog pitanja jasno se zaključuje da si egocentrična da si uvijek samo na sebe mislila, da nisi ukazivala povjerenje muškarcima koje su više nego zaslužili i koje su više nego ti davali i sve. Vjerovali ti kad si punila lavor, trljala leđa i vjerovali su ti kad si (kad moram psovat) ono do pokvarenih šestica stavljala u usnu šupljinu. Vjerovali su ti Suzi. Vjerovali i imali povjerenja u t.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti