Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Internet prosjačenje


Prije pola godine sam otkrio internet prosjačenje i apsolutno sam bio ubijeđen da je to posao stvoren za mene. Sve sam bio pripremio, slike sa mojom tužnom facom, priču o traumama iz rata, kako se često naveče budim u znoju i vičem riba, riba, da mi je potrebno liječenje u Moskvi i naravno pare. Čak sam se registrovao na sajt e-beging ili e-begar tako nekako. Al pošto mi na pejpal ne možemo primati novce, moro sam odustati od ideje. Eo jedan članak o ovome http://www.intermezzo.ba/latn/?page=22&kat=12&vijest=40746

Sjećam se ko juče šta sam pisao na mom lošem engleskom, pisao sam o dobrim odnosima bih sa amerikom. Kako država kod nas ne brine za ratom unesrećen narod, kako sam plakao 11og septembra i želio doći i pomoći bratskom američkom narodu, ali nisam imao za kartu. Vi ste vazda bili tu, štitili ste nas od nas samih. Uvijek ste bili tu kad bi nas nesreća snašla. I ne samo nama, vi pomažete cijelome svijetu, nadam se da ćete moći pomoći i meni. Jer ja sam i dalje dio svijeta. Ali možda ne zadugo. (i tu slika ja sjeban u suzama držim u jednoj ruci američka zastavica u drugoj zastavica na kojoj piše help)

1 коментар:

Vedra је рекао...

bas si me dobro nasmijao :)

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti