Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Psihološko-detektivsko-zamaloerocka kič priča

Imam ćerku i kad god je pitam "šta ima", "kako je bilo u školi" ona govori ništa. Ona ima 12 godina i ko zna šta njoj može pasti na pamet. Zabrinula sam se mnogo, znate. Šta ako se drogira? Ili šta ako izostaje sa nastave i luta bog zna kud i bog zna skim. Kao i svaka majka morala sam reagovat, kupila sam odašiljač i uređaj za praćenje da vidim kuda se kreće. Sve je izgledalo normalno, ali nešta u meni, neki alarm se upalio i govorio mi da nešta nije u redu. Otišla sam u školu, ali svi su imali samo riječi hvale za moju ćerku. Pozvala sam prijatelja koji se razumije u taj fejzbuk i internet, rekla sam mu moje sumnje, ali on je govorio "Olga, pusti dijete s mirom". Ipak, na moje insistiranje postavio je na ćerkin kompjuter neki program pomoću kojeg bi ja sa svog laptopa mogla vidjeti šta ona radi na svom kompjuteru. Danima sam čekala da upali kompjuter da vidim šta radi, a ona kao da je znala da je čekam stalno je kao čitala neke knjige, učila i igrala se sa drugaricama ispred kuće. Nisam više mogla da izdržim. Otišla sam u detektivsku agenciju, objasnila sam momku kratke crne kose, oštrog pogleda, svoj problem, svoje brige.
Rekao je "Gosođo.."
"Gospođica" rekoh.
"Gospođice, mislim da previše brinete. Gospođica?!"
"Da" rekoh
Ustao je od stola, povukao dim i ugasio cigaru. Željela sam nešta reći nešta što bi potaklo i njegovu sumnju, ali prodornost u njegovom pogledu je bila jača od mog jezika, u jednom trenu ga je zavezala.
"Mislite da nešta skriva" - napokon prekide tišinu.
Pogledoh ga u međunožje i vidjeh da mu kroz glavu ne prolaze iste stvari kao meni.
"Možda ste u pravu. Vjerovatno brinem previše kao i svaka majka. Ona je dobro dijete. Znate teško je danas roditeljima, a ja sam samohrana majka"
"Da, teško je" - tek sad shvatam njen problem, shvatam da godine neumitno teku, da joj treba penis.
"Ako mislite da nešta skriva, pričajte sa njom otvoreno, recite joj da ako ima nekih problema vama uvijek može da se obrati" znao sam da ću svojim psihološkim savjetima brzo otjerati od sebe i izbiti joj iz glave svaku pomisao na seks samnom. Ne treba mi to, imam djevojku, a i ovo je loša milfača.
"Hvala vam gospodine, vjerujem da će sve biti u redu. Doviđenja" polako napustih agenciju dok sam na sebi osjećala njegov vreo pogled.
NASTAVIĆE SE

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti