Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Pismeni sastav Ljepota je vidljiva, ali nedostizna (za 2 razred srednje škole)

Skoro svakog dana odem u školu i budem tamo koliko mi strpljenje dozvoljava. Mene mjesto ne drži. Jedino što mi daje snage je ljepota, jebo joj ti mater. Ljepota saznanja da učiš, napreduješ, bogatiš sebe, širiš vidike, socijalizuješ se.. To je ljepota koja je vidljiva, ali nedostižna, jebo joj ti mater, jerbo vazda možeš bolje, ali ta ljepota je za perverznjake i ne tangira me. Dijana, to je ljepota, njeno dupe je vidljivo, itekako. Ima iz čega prnut. A lice? Anđeosko, ali bezobrazno u pozitivnom smislu. Kažu "nije to tvoja liga" jebo im ja mater, samim tim dobija epitet nedostižne. Tu zapalim cigar. Ja ne bi bio ja da ne pokušavam da rušim tabue, predrasude i naslove. Odem tako malo u teretanu gledam tamo u vidljivu ljepotu bicepsa moga i stenjem. Znam da će Dijana ubrzo prolaziti ulicom. Još jednom se pogledam u ogledalo. Zadovoljan odlazim. Mrak. Pušim. Čekam. Vrebam Dijanu. Pušim. Eno je. Pratim je. Primjećuje. Ne znam da li primjećuje i moju ruku u džepu i lagane pokrete desnom rukom. Palim cigar. Ubrzava. Ubrzavam. Ubrzava. Kašljem. Ubrzavam. Teško dišem. Trči. Ja ne mogu. Nedostižna.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti