Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Strah od mraka

Pitanje
Ne mogu da definisem svoj strah,jer ne znam tacno cega se plasim.Moj problem je u tome sto se na pocetku plasim mraka,ali kad idem sama ulicom po noci nije me strah mraka nego dace me neko napasti,sve zamisljam iza onog zbuna me neko gleda,prati,ali ne ljudi nego neka cudovista,iz raznih horor filmova-koja uzgled ne gledam,nego sama moja psiha to izmisli,pa sve u sebi pevam neku pesmu da me okupira od tog straha neko vreme.sve zamisljam o sad ce me napasti neko strasan pa pocnem da trcim.a kad se priblizim poznatom mestu,sve pogledam negde vidim sve to strasno pa sam umislila ako dam gas tj.ako potrcim ima da stignem kuci pre toga i da se spasem! sad ako mi neko rekao cega se tacno plasim dali je to strah od mraka,cudovista ili sve zajedno?

Odgovor
Dje pozdrav? Je li? Ti seksualno sazrijevas i mrak predstavlja dio takoreci onostranog seksualnog u tebi i plasis se da ce te boljeti i da neces znati kao one tete sa filmova.
*sve zamisljam o sad ce me napasti neko strasan pa pocnem da trcim* ti patis od lagane paranoje fobije od seksa i psihoze m18 gradiska-glamoc. Za terapiju preporucujem B3 i na ripit moj zivot je mrak

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti