Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Psihologija prodavca + gratis obavjestenje

Svi primati imaju internet. Mozda je do sunca, ali debeli sa skicanim kukom i ljubavnim problemima, lezbejka sa zakasnjelom menstruacijom i ostatak svijeta ce morati pricekat na rjesenja za njiove probleme. Zasto? Odgovor bi zapoceo jednom pricom:
Setajuc cuh zvuk i to ne bilo kakav vec zvuk frule, opojan zvuk frule dakako. Prodjoh. Vratih se neizostavno. Dobro vece.
Dobro vece.
Osjetih da sam uspostavio kontakt. Kolko su frule rekoh sa osmjehom na licu koji je ne znam zasto bio tu.
Ova ti je 5 evra.
Ja da ne ispadne da sam neka bijeda pitam njega izokola ima li sta jeftinije?
Ima ova 3 evra, ali isto moze lijepo skalu odsvirat- rece on sto mi i dokaza bar ja tako razmisljahu. Ali ja nemam sluha! Ne znam bi li mogao naucit svirat.
Ja ne cujem na jedno uvo 70 na drugo 30 posto i samouk sam.
Sto ja njemu tad da kazem? Sve argumente mi je izbio iz ruku jos je ostavio prostora da ispadnem svinja, ako ga zajebem.
Kolko rekoste da je ta?
Molim, ne cujem.
Kolko rekoste da je ta frula?
5 evra

Vidjeo sam svakojake stvari, ali majmuna u crveni sorc kako stopira samo jednom.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti