Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Psihološki problem - nedostatak samokontrole u jelu

Pitanje:
Poštovani,
Imam 19 godina, visoka sam 166 cm i teška 102 kg. Cijeli život sam punačka. Nekad skinem do 10 kila, ali brzo vratim jer imam psihološki problem ne mogu da se kontrolišem kad krenem jesti. Šta da radim?

Odgovor:
Draga djevojko,
Ja bih mogao sad ođe da ti pišem da ti nisi punačka nego da si krme. A kad smo već kod svinja pa istrijebićeš vrsu, to bih mogao da ti napišem. Ili sad znam đe su one ovce što su ukradene mom đedu. Ali ja nisam takav, empatija mi ne dozvoljava. Savjest takođe, naravno.
Niko nije uspio bez samokontrole i primjenjene starokineske filozofije. O samokontroli možeš dosta naučiti gledajući stare karate filmove i pažljivo slušajući riječi sijedih kineza, tj. učitelja.

"Prije prosvjetljenja cijepaj drva i nosi vodu, nakon prosvjetljenja cijepaj drva i nosi vodu"
zen poslovica

Često je zen filozofija, bijelom čovjeku nedokučiva, ali poenta ove poslovice je više nego jasna. Bio prosvjetljen ili ne moraš pomjerat guzicu inače ćeš postat krmče.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti