Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Kako ostati smiren?


Postoje mnoge situacije koje izazivaju nemir u nama: crni čuperak Borisa Tadića i njegova razmjena zaljubljenih pogleda sa Ivom, cijena gumene vagine u sex šopovima, Masimov repić i ruka kojom izražava tuđe pjesme i sve, male sise, demonstranti pederi, alternativci, telehiromantoastrolozi, sajtovi koji naplaćuju pornjavu, rijaliti šououi i sociofilozofi koji ih pljuju, fudbaleri, rukometaši, pornići iz osamdesetih, dlake iz nosa... Kako ostati miran? Svako ima neki svoj načim, a ako nema, ko mu jebe mat*r. Šalimo se malo. Ne bi mi ostavili vas na cjedilu. Nismo takav soj. Uostalom dali smo zakletvu da ćemo svim ljudima i pederima pomagati ma u kakvom kurcu b*li. Evo nekih mogućih rješenja. Pokušati sa kamilocom, jer kamilica smiruje ako se u nj ubaci bensedin. Pokušat sa maltretiranjem sitne djece, nekih životinja i penzionera. Ovo je malo retro, ali mogu se zvat vatrogasci (pošto su besplatni) i mjaukat. Popet se na zgradu ako je ravna i gađat ljude kršima. Pokušat sjedit na ruci dok ne utrne pa drkat kažu ljudi da je filing poseban. Nije da sam probo. Malo kreme kanite na ruku biće ljepše, rekoše mi, ne znam ja ništa.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Lidija Herceg novi:Sramota,ali ovo sa rukom mi se svidja!!

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti