Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Šta muškarce privlači kod žena?

Muškarci nisu komplikovani kao žene, nemaju neke nerealne zahtjeve i žele jednostavne stvari. Prava žena treba da je lijepa, zgodna, naša a ima guzicu ko Brazilka, da guta, da je patrijahalno vaspitana, da igra pes ali ne predobro, da zna koja temperatura odgovara kad pere noge gospodaru, da je uredna, da voli da joj se svrši u kosu, da nikada, ali nikada ne pokušava napraviti pitu od kupovnijeh kora, da voli poć po pivo, da voli trojku, da je nevina, da se jebe kao Tera Patrik, da tuče rakiju, da je dama, da ima lijepe zube, da ima lijep osmjeh, da se ne smije drugim momcima, da zna napravit sarmu i odredit pravu količinu suvog mesa u istoj, da poštuje starije, da zna ko je muško u kući, da je samo svoja, da rađa muške, da zna kad se treba pazit, da ima lagano izražen butni mišić, da nema dlakave mladeže, da joj izjutra ne smrdi iz usta, da ne mljacka, da se ne ustručava, da ima fikseve koji prolaze, da joj je bradavica oštra, da zna odradit SEO, da ne priča kad je utakmica, da je predigra ne zanima.. Žene su mnogo komplikovanije. Oće muškarce koji ih ne tuku.

9 коментара:

Анониман је рекао...

Trebali ste jos napisati da insistira da je jebe u dupe.

Анониман је рекао...

Odakle ste vi,matere vam?

Psiholog је рекао...

Iz Gornjeg i Dojnjeg Polja

Анониман је рекао...

Iz Gornjeg i Donjeg Brijanja , znam ja vas :))

Анониман је рекао...

hahahhaah carski :D

Анониман је рекао...

hahhahhahahha istina istina svi smo mi rođeni perverznjaci i muskarci i zene i sto je najzalosnije to nam se jebeno sviđa:)))

Анониман је рекао...

Poslednja recenica nazalost uglavnom nije tacna.

Анониман је рекао...

Nije mi nesto bilo smesno do ovog dela: "da zna odradit SEO". Pa gde ti to pada na pamet pored svega ostalog. :D

Анониман је рекао...

Sta je seo_

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti