Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Kako privući pažnju djevojke - žene i kako privući pažnju momka - muškarca

Odmah da vam kažem, neće biti lako, ali tu smo mi, koji sve objašnjavamo u par koraka. Privlačenje pažnje se izučava stotinama godina unazad, još u staroj Grčkoj. Aristotel u jednoj svojoj knjizi, koja je budirečeno bila bestseler u svoje vrijeme, kaže sljedeće: "Privući pažnju muškaraca je kao geometrija". Aristotel je htio da kaže da ako je žena dobra u dušu i ima velike sise da će muškarac obratiti pažnju na nju. Dakle, sa ženama smo završili savjetovanje. A gabori, reći će neko? Da, da njih sam zaboravio. Odjebite sa bloga. Šalim se ja. Imate gore onaj x. Vi imate opcije "ne može ona bit toliko ružna, koliko ja mogu bit pijan", znači da mu kupujete alkohol, nemojte neku brlju pa da ga sutra boli glava. Boliće ga glava i previše kad skonta psa pored sebe. Možete da saznate njegov fetiš pa da pustite trač po gradu kako gutate plus da radite šta mu je već fetiš. Na kraju krajeva, platite mu, i ružni muškarci plaćaju ženama.

Kako da privučete pažnju djevojke, žene, babe na šta se već ložite je samo pitanje strpljenja, koliko ste voljni da čekate da vam se ćaća obogati. Ne brinite ako ste gabor. Brinite ako vam ćaća nema para i ako vam nije kupio auto. Šta ako nju ne interesuju pare? Ja na pitanje odmah moram odgovorit pitanjem: Jesi li ti čuo za Cicerona? Ciceron kaže "Ako je pare ne interesuju, važno je bit uporan i bit jači".

1 коментар:

Анониман је рекао...

HAHAHA KOJI JE KURAC SA VAMA

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.
Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti