Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Plagijat kao izraz umne nesposobnosti

Da se razumijemo čast mi je da neko odavde nešta kopira, objavi, stavi link odakle je taj tekst ili stavi navodnike i kad završi citat ko je to rekao, ali da gledam kako neko vrši kopi pejst pa još predstavi ko svoje to neće da bude.
Na članak
http://psiholoskisavjeti.blogspot.com/2011/02/zasluzene-batine.html
dođe mi komentar na članak, vukajlija i osmjeh
Šta koje pičke materine vukajlija, pomislih. Al gugl ima sve odgovore. Kucam zaslužene batine prvi zna se, a ispod vukajlija. Neko kopiro sve, doslovno, i objavio ko svoje. Pa bar da je dodo zarez ili ispremeto riječi. Jok. Još ispado ja plagijator. Oštrom reakcijom i povišenim tonom obratio sam se SBPOK ili u ovom slučaju moderatorima. Sve je sređeno. Izbrisana je definicija, a na plagijatora je bačen sajber sihir samo zato što je glup. Pa kad si plagijator bar plagijaj nešta pametno

I gugl zna bit kreten. Ukucaš lijepo "plagijat kao izraz umne nesposobnosti", a on kaže možda ste mislili "plagijat kao izraz umne sposobnosti"

6 коментара:

Анониман је рекао...

Uvijek ce biti kretena,nemojte dozvoliti da vas to izbaci iz takta. Samo nastavite,odlicni ste.

Анониман је рекао...

Ukucaš lijepo "plagijat kao izraz umne nesposobnosti"...Što koji kurac kucaš? Trebao bi sam da ispišeš sve o tome ili tražiš da ti google da par riješenja koja ćeš uobličiti i postaviti kao svoja ...Mrsiš i ti muda rođače..

Psiholog је рекао...

Posto kucam ove postove sa nokie klasik 2600 cesto objavi vise istih postova npr. plagijat.. je objavljen u 3 iste kopije, tada ja moram malo sacekati i vidjeti koji post je indeksirao gugl i zato moram ukucati "plagijat kao izraz umne nesposobnosti", takodje volim pogledat na kojem se mjestu nalazim za pojedina trazenja u guglu. Ja sam mogao reci tebi da si glupan posto na mom blogu internet diskusija smisleniji ton i bez ustrucavanja mogu nekom reci da odjebe i da se najede govana i da je glup, malo bi mogao i porodicu pa i familiju spomenut, ali ja to ne zelim, nisam takav covjek. imam ja dovoljno svojijeh govana, ne trebaju mi tudja. Mogao sam ti napisati da si glupan, ne znam da li sam to spomenuo. Jedna digresija za kraj, rodjo ti si glup.

Анониман је рекао...

ti si brate zabavniji od turijskog gusana na esidu :)
mnooogo ti je interesantan blog, lepo sam se zabavio

Psiholog је рекао...

hfala

Анониман је рекао...

ovo stvarno sve žiiiiiva istina..Hfala ti na tom što nasmijavaš :) pozitiva i pis bro :P xD... Maria ..

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.




Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti