Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Čika psiholog pomaže djeci

Svako dijete je došlo u sukob sa svojim roditeljima. Idete ulicom sa roditeljima, u izlogu stoji kožni fudbal, kineski plastični narodni heroj koji se može pretvoriti u zmaja, igrica za segu, ken, ili šta ti ja znam koja moćna stvar koju morate imat. Zastanete i počnete vikat VIIIDI MAMA TIRANOSAUR KOJI SE MOŽE PRETVORITI U MERCEDES VAAAUU , obraćajte se majci, ako vas klepi manje će bolit. Poslije vaše vike počeće sa pričom o recesiji, parama, kako su vam juče kupili 8 igračaka.. Ne dozvolite da samo oni pričaju, vičite sve glasnije OĆU TIRACEDESA, živčanite, otresajte rukama, molite i plačite. Ako je otac manje protiv kupovine otiđite kod njega, molite i vičite da ga volite, ako ne upali ni to, recite da su Marku, Dejanu, Nikoli to njehovi roditelji odavno kupili i da imaju Tiracedesa u 2 boje, ponovite u 2 boje tiho i onda još tiše a ja nemam nijednog. Ako ni to ne upali, otiđite sa njima tiho jecajući. Tog dana radite sve kako vam kažu bez pogovora. Ništa ne pitajte, slabo jedite, ništa ne pričajte, ali odgovarajte na njihova pitanja (kratko), ne gledajte ih u oči, oborite pogled, nemojte izlazit da se igrate sa drugom djecom, osamite se u sobu i trljajte oči da izgleda da ste plakali, kad čujete da je neko blizu sobe zajecajte tiho, ali ipak da vas čuju..
Sutra ujutru očekujte TIRACEDESA, a ako ste bili dobri biće u 2 boje.
Djeco, i dalje crtajte psihologe i šaljite nam vaše pjesmice.

Нема коментара:

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti