Dobrodošli

Svi ste dobrodosli, svi, i vi sa malim sisama, vi sa govornim manama, socijalno neaktivni, fobichari i kompleksasi. Svi cete bit ko novi poslije psiho terapije. I Boris tadic je imao fobije i komplekse zbog cuperka crnog, pogledajte sad kako se sepuri, nas tim je zasluzan za to. Toma se poslije terapije osjeca kao da je visok 2 metra. Zasluzni su za sve besplatni savjeti psihologa

Pismeni sastav Jesen (za 7. razred)

Ja sam tužan. Lišće je suvo, jebo mu ti mater, i žuto. Nisam tužan ja zbog lišća nit sam takva osoba koja bi oplakivala i pisala o žutom lišću pa makar se vas svjetski feloj osusio. Ja volim feloj koji baš u jesen rađa, ali nije meni do jela. Muka mene spopala, pa valja naricat nad nesrećnom sudbom. O ljeto trinaesto kako prođe ko cunami jebo mu ti mater. Da nema ljeta ni ova jesen ne bi usljiva bila. Nego ljeto ima jak biometeorološki uticaj i vazda je smajli na dnevniku na vremenskoj prognozi ili bar kod mene, ali od ovog ljeta smajli sa cigarom, a dobro mi stoji, iako je ona Bojana rekla da smrdim na duvan opet mi je dala da joj vidim dole ono. Jebo joj ti mater ko da joj tata kupio nov telefon pa svima pokazuje, ali osjetio sam ja hemiju među nama. Tu sam ja par puta pokušao nju sa jezikom da poljubim i da je nagovorim da dirne me dole pošto sam vjerovao da će mi to godit. Ništa nisam uspio, popio sam to ljeta boga-tatu zbog ljubavnijeh nedaća. Kako čoek postane nesvjesan šta sve može tu da se desi. Tu se stvari odvijaju brzinom munje. Kupio sam joj sladoled jebo joj ja mater. Nikad ne znaš kako će ko reagovat. Zaljubio sam se nastavnice, jebo mu ja mater, ko neki klinac, da prostite. Šta ja imam od jeseni i lišća kad ga ja i Bojana ne palimo zajedno, šetamo po njemu ili već radimo šta se već radi sa lišćem. Ode nekud u Švajcarsku il Dansku. Tamo reče živi. Počela je liga šampiona ko i svake jeseni što počinje. Kladim se i dalje, ali nije to to. Hodža pjeva nije to to. Drveće se linja, big dil. Imam ja bitnijih tema za razmišljanje ove jeseni od jeseni, jebli joj vi mater.

15 коментара:

Анониман је рекао...

Ja sam uzeo ovaj rad i dobio 5

Анониман је рекао...

alaaa...sta cu ja dobiti ako uzmem:))

Анониман је рекао...

jedinicu xDD

Анониман је рекао...

svega mi dobio sam jedinicu ko vrata :D

Анониман је рекао...

ma momci svaka vama cast za ovakav sastav!...! haha! xD!

Анониман је рекао...

Ovaj što je rekao "svega mi dobio sam jedinicu ko vrata :D", on je u pravu. Ja sam dobio čistu jedinicu preko celoga dnevnika! I još me pošalju na razgovor sa pedagoginjom i direktorom! Pa to nije normalno!!! Preporučujem vam da ga ni u ludilu ne uzmete i odnesete nastavnici! :D :))))

Анониман је рекао...

hahahah

Анониман је рекао...

jebo mu ti mater,, a i ti nisi dobro kad si ovo napiso

Анониман је рекао...

"lisce je suvo,jebo mu ti mater i zuto...ahahhahhaha

Анониман је рекао...

ja sam dobijo keca ko vrata jebo mu ti mater

Анониман је рекао...

odobreno

Анониман је рекао...

ja sam odobrijo

Анониман је рекао...

Umesto sto jebes mater liscu, potrudise da jebes mater Bojani. PRC<PRC<PRC<PRC<PRC

CdKeysTalk је рекао...

Hahaha legendaran ti je sastav, preporučit ću ga djeci koja su nemaštovita a žele 5 iz sastava.

Анониман је рекао...

Au brt nisi los keve mi trb te prijavit za nobelovu..........jebo mater.....

Постави коментар

Online psihološko savetovalište za vas i vase probleme

Online psiholosko savjetovaliste je tu za vas. Nas cilj je vasa sreca. Nije strasno ako vam je potrebna psiholoska pomoc, strasno je sto danas nije lako naci postenog momka, posao, djevojku koja razvlaci kore i guta. Depresija se siri. Tu uskacemo mi i poturamo nase virtualno rame, nudimo besplatne psiholoske savjete, pomoc, besplatnu, najboljih psihologa i dopisnika dermatologa, urologa, automehanicara i sta sve ne. Sve zarad vaseg psihickog zdravlja. Mi smo protivnici zla, psiholoskih problema, radikalnog islamizma, pranja ruku poslije pisanja i nadasve malijeh sisa.

Vasi psiholozi

Ovdje postavljajte pitanja psihologu

Популарни постови

esej

empatija cini covjeka ne odjelo ni frizura, najlakse se smijat nekome zato sto je frljav, maljav dje ne treba, plasi se mladeza ili ima neke druge mane komplekse i fobije. nacinimo svijet boljim, objasnimo ljudima da je ljepota u dusi, u parama ne u izgledu.
marija serifovic je shvatila, jedan od nasih najboljih pacijenata. Pa sta ako vozim kamion rekla je marija na kraju jedne seanse pocesala se po mudima i otisla zadovoljna.
poslije je pobijedila na evroviziji i ostavila decka zato sto je gejcina.
Masimo Savic nekada nije mogao izrazajno otpjevat pjesmu. Vidje li ga sad? sav se uvija zivi zivot likova iz pjesme, voli i pati i dozivljava svaku obrade, vrti repic cijedi bubuljice, ne pati sto je rosav. nekad je droga jedini nacin lijecenja. Sad je svoj, samo svoj, alternativa, idol neshvacene izrazajne alternativne samo svoje omladine.




Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju

Kako unutrasnju energiju pretvoriti u spoljasnju
ili kako izgleda covjek na kokainu

Boris prije lijecenja

Boris prije lijecenja
uvijek sam razmisljao da nisam dovoljno vrijedan, da me gledaju svi DIREKTNO u crni cuperak
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Psiholog online | Bloggerized by Savjeti psihologa - Savjeti psihologa | Psiholoski savjeti